Junts pel Nostre Poble

El nostre poble, la nostra responsabilitat


Covarxiforum

Vinromà News

JNP

JNP

El racó crític

Inici | D'on venim? | Qui som? | Representants | Actualitat | Notes de premsa

Qui som?


Som un grup de gent, covarxins i covarxines, de totes les tendències polítiques que, ara fa quatre anys, vam formar una agrupació electoral, Junts pel Nostre Poble (JNP), per a fer front a un abocador de residus tòxics i perillosos que ens volien imposar al poble de les Coves.

Vam nàixer del moviment, del clam que se va produir en contra d'esta imposició, i amb molt d'esforç i molt de recolzament de la majoria de veïns del nostre poble, vam aplegar a l'ajuntament per a governar el municipi. Des del govern hem pogut aturar la gran injústícia que se volia fer i hem pogut traure l'abocador programat de les nostres terres.

Equip de govern de JNP a l'Ajuntament de les Coves

Evidentment, gestionar un ajuntament ha suposat moltes coses més, temes molt diversos que hem afrontat sempre tenint en compte l'opinió de la gent, i per això hem fet de la participació ciutadana un dels nostres abanderats. Han estat uns anys molt complicats per la situació econòmica a nivell mundial, però s'ha aconseguit amb esforç i imaginació millorar el poble.

Després d'estos anys lluitant per a què el progrés de les Coves sigue diferent a uns abocadors de fems, pensem que cal seguir, que cal continuar amb la línea marcada i no permetre que alguns puguen tornar en falses promeses i noves mentides.

Per això tornem a presentar una candidatura per a les properes eleccions del mes de maig. Si seguim tenint el recolzament de la gent, seguirem amb el nostre treball.